Webapplicaties

Namens de klant ontwikkelen wij maatwerk webapplicaties waarbij de klant zich voornamelijk bezig houd met de vertaling van hun eindgebruiker naar handige functies, design dat aansluit bij de huisstijl en de marketing verzorgt focussen wij ons volledig op de ontwikkeling van de applicatie.

Ook nemen wij tijdens de ontwikkeling je mee met de voorgang door review omgevingen beschikbaar te stellen om eenvouding nieuwe functies te testen voorafgaand aan een nieuwe release.

Wij werken met de volgende technieken

Review omgevingen

Voor deze review omgevingen hebben we een dashboard ontwikkeld die toont welke omgevingen beschikbaar zijn, waar de developer kan debuggen en de klant of een collega mee kan kijken met nieuwe features.

Dit dashboard en review omgevingen bieden we ook aan klanten aan die zelf een webapplicatie ontwikkelen omdat we een enorme meerwaarde zien in de doorlooptijd van nieuwe features.

Webapplicatie hosting

Voor webapplicaties die we zelf hebben ontwikkeld of review omgevingen in beheer hebben bieden we ook webapplicatie hosting voor staging en productie aan. Het voordeel hiervan is dat we de hele development lifecycle kunnen hosten en monitoren.
Doordat we het ontwikkelproces, deployment en de hosting verzorgen haal je het maximale uit het ontwikkelproces en is alles perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast is support een stuk eenvoudiger doordat er een aanspreekpunt is.

API Koppelingen

De meeste applicaties hebben een of meerdere koppelingen met andere systemen. Denk daarbij aan data overdracht met andere platformen of als SaaS platform zelf een API beschikbaar stellen voor andere partijen om data uit te kunnen wisselen.

Door onze ruime ervaring met API koppelingen kunnen wij de bedrijfsvoering verder automatiseren of data verrijken binnen je bedrijf.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bericht succesvol verzonden, we reageren zo spoedig mogelijk.