Webapplicatie hosting

Maak gebruik van onze webapplicatie hosting tijdens de hele software ontwikkel cyclus. Van ontwikkeling, testen, acceptatie tot een schaalbare productieomgeving.

Bespaar daarnaast tijd en geld aan het inrichten en onderhoud van servers.

Eigen infrastructuur

Wij hebben er voor gekozen een eigen private Cloud infrastructuur op te zetten. Hierdoor waarborgen wij dat de data in Nederland is opgeslagen en valt onder de Nederlandse privacy wetgeving. Extra focus op privacy en toch alle voordelen van cloud oplossingen.

Provider onafhankelijk

Gebruik je favoriete git repository platform of voor de productie omgeving je eigen hostingprovider. Wij kunnen koppelen aan iedere provider door ons systeem flexibel in te richten. Hierdoor kan je voor development en testen onze cloud omgeving gebruiken terwijl je je eigen git repository of een eigen server voor de productieomgeving gebruikt zodat je maximaal gebruik maakt van alle mogelijkheden zonder over te moeten stappen met alle hosting.

Uitgebreide SLA

Onze gehele cloud omgeving wordt 24/7 gemonitord en er staat altijd een storingsteam klaar in geval van problemen. Door volledige redundantie over meerdere locaties in Nederland is er geen downtime wanneer een server of locatie uitvalt. Hierdoor kunnen wij een uptime garantie bieden van 99,9% en bij kritische storingen een reactietijd van minder dan 30 minuten op de beschikbaarheid van webapplicaties in onze productie omgeving.

Krachtige API

Via onze API kan je verschillende acties koppelen aan de ontwikkel cyclus. Zo kan je een notificatie in bijvoorbeeld Slack ontvangen wanneer een nieuwe testomgeving gedeployed is vanuit Gitlab, Github of Bitbucket om tijdens de ontwikkeling mee te kunnen kijken met de developers.

Doorlopende securitysca

Bij iedere code wijziging van de webapplicatie scannen wij automatisch op bekende kwetsbaarheden. De uitrol van de webapplicatie stopt onmiddellijk bij het uitrollen van een nieuwe versie om te voorkomen dat bekende kwetsbaarheden een risico vormen.

Firewall op maat

Iedere webapplicatie heeft andere structuur. Daarom stellen wij per applicatie de firewall in om belangrijke aanvallen zoals cross site scripting, sql injections en bruteforce attacks te voorkomen.

OTAP Straat

Onze webapplicatie hosting heeft volledige integratie met gehele Software Development Life Cycle. Dit betekend dat dezelfde versie van de software die de ontwikkelaar gebruikt met ook in de testomgevingen, acceptatie omgeving en productie omgeving gebruikt wordt. Daarnaast worden nieuwe wijzigingen automatisch naar de geconfigureerde omgeving gedeployed waardoor de Time to Market van een feature een stuk korter is. Deze deployments worden per klant op maat ontwikkeld afhankelijk van de applicatie en de wensen.

VPN voor development

De omgevingen om mee te kijken met de developer om de voortgang van een nieuwe feature te volgen kunnen worden afgeschermd met een VPN verbinding. Hierdoor blijft het gehele ontwikkelproces in een beveiligde omgeving zonder dat beta versies online beschikbaar zijn op diverse locaties.

Automatisch opschalen

De applicaties in onze productieomgeving worden geconfigureerd met auto-scaling. Dit betekend bij piekbelasting van bijvoorbeeld een marketing campagne dat er extra servers bijgeschakeld worden om de applicatie altijd bereikbaar te houden. Hiermee worden altijd alle bezoekers verdeeld over meerdere servers.

Wil jij alles uit je webapplicatie halen?

Wil jij een schaalbare oplossing op maat en grip op je volledige ontwikkelproces, neem dan vrijblijvend contact op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op