Blijf op de hoogte van alles over release management

Seleno Kennissessies

Vrijdag 11 Oktober

Wil jij alles weten over git branching models, Automated testing, Continuous Integration/Deployments via Docker en Kubernetes? Of zijn er issues met het huidige development proces, testen en releasen van de applicatie en je bent op zoek naar een oplossing hoe je grip krijgt op je release management? 


Schrijf je dan in voor onze kennissessie release management! 
Het doel van deze kennissessies is om tips en tricks uit te wisselen en elkaars mening en ervaringen delen. Daarnaast delen wij onze kennis en geven we inzichten in een goede workflow om je gehele ontwikkelproces naar een hoger niveau te brengen.

Voor wie is deze kennissessie?

Je hebt samen met je team een webapplicatie ontwikkeld wat al in productie draait en je merkt dat er knelpunten zijn in het ontwikkelproces bij development, testen, mergen of bij een deployment van software? Of je wil juist verder groeien en je zoekt een schaalbare oplossing voor software ontwikkeling?

Ben jij Product owner, Scrum master, ontwikkelaar of ontwikkel je als ondernemer eigen software? Wil je de software kwaliteit naar een hoger niveau tillen en grip hebben op het gehele ontwikkelproces? Schrijf je dan in voor de kennissessie Release Management! 

Datum Vrijdag 11 Oktober
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Seleno
Eursing 2, Beilen

Een andere keer?

Wil je deelnemen aan de kennissessie Release Management, maar je kan niet op deze datum? Neem contact  met ons op en wij reserveren plaats voor de volgende keer.

Tarieven

Aan de deelname aan deze kennissessie zijn geen kosten verbonden. Je hebt dus gratis toegang to ruim 12 jaar ervaring in hosting en development wat we graag met je delen!

Parkeren en route

Bij ons kantoor is een ruime parkeergelegenheid aanwezig en vrij toegankelijk zonder parkeerkosten direct naast het kantoorgebouw. 
Het kantoorgebouw is naast Jan de Rijk (bij de afslag Beilen vanaf de N381) in Beilen op de kruizing van de straten Eursing en Veenoord.
Aan het begin van Veenoord is de parkeerplaats bereikbaar aan delinkerkant. 

Deze kennissessie wordt gegeven door:

Stefan Beuving

Stefan Beuving

Senior Software Engineer

Als eigenaar van Seleno en meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, webapplicaties en hosting heb ik al veel bedrijven geholpen online succesvol te ondernemen.

Met deze kennissessie deel ik deze ervaringen om als deelnemer zelf ook succesvoller te worden in het ontwikkelen van software.