IT-coaching en consultancy

IT-coaching en consultancy

Wij zorgen ervoor dat IT-ers foutloos, snel & slim kunnen ontwikkelen. Honderden ontwikkelteams zijn al succesvol geholpen. Ben jij de volgende?

Neem vrijblijvend contact op

Als je IT-afdeling groeit, veranderen er allerlei zaken. Er komen ontwikkelaars bij, dus moeten er werkprocessen ingericht worden zodat er goed samengewerkt kan worden. Ook vraagt groei om specifieke kennis. Wij hebben met beide onderwerpen veel ervaring, die we met onze IT-coaching overdragen op jou en je IT-specialisten. Door het aansturen van je IT-afdeling uit te besteden, kun je je richten op datgene wat jouw bedrijf uniek maakt en waar het in uitblinkt.

Wat is IT-Coaching?

Veel te vaak gaat IT alleen over tools en technieken. Terwijl de onderliggende processen in onze ogen veel belangrijker zijn. De juiste systemen zijn natuurlijk belangrijk, maar als die niet goed gebruikt worden door een gebrek aan inzicht en kennis, heeft niemand er wat aan.

Bij groeiende bedrijven hoort een groeiende IT-afdeling. Maar als ondernemer wil je daar niet te veel tijd en energie aan kwijt zijn. We hebben als software engineers al veel bedrijven geholpen met het bereiken van hun doelen op IT-gebied. We helpen programmeren, geven tips en delen kennis. Die ervaring gebruiken we nu om jouw IT-afdeling naar een hoger plan te tillen. Grote en kleine ontwikkelteams werken efficiënter, sneller en leveren betere kwaliteit

Het verschil maken als it-consultants

Voordat we in het diepe duiken, analyseren we je wensen. We kijken niet alleen naar wat het team nodig heeft, maar ook naar de ontwikkelmethode. In veel gevallen kan het ontwerpen, testen en releasen een stuk efficiënter, wat op zichzelf al pure winst is.

Maar it-consultancy richt zich natuurlijk ook op je ontwikkelaars. Een nieuwe of aangepast werkwijze vraagt namelijk van hun ook de nodige flexibiliteit, daar nemen we ze graag in mee. Het uiteindelijke doel moet zijn dat jouw ontwikkelaars software programmeren die zo goed als foutloos is.

Intern versus extern

Een team ontwikkelaars dat druk aan de slag is met allerlei projecten, verliest soms de frisheid die nodig is om de beste kwaliteit te leveren. Onze IT-coaching zorgt er juist voor dat ze weer helemaal de goede energie te pakken krijgen om hun beste werk te leveren. Met onze ruime kennis vanuit andere organisaties weten we elk team in de juiste richting te bewegen. We werken met een duidelijke roadmap en verschaffen inzicht in de planning om het behalen van doelen te verbeteren.

Tijd voor IT-coaching?

Denk je dat jij en je ontwikkelaars wat externe ondersteuning kunnen gebruiken? Dat de ontwikkelprocessen bij jouw groeiende IT-afdeling wel wat extra aandacht kunnen gebruiken? Dan is het tijd voor IT-coaching van Seleno. Neem je contact met ons op?