Volg ons!

Eursing 2
9411 XC Beilen

0593 – 82 02 08

IT-coaching en consultancy

IT-coaching en consultancy

Wij zorgen ervoor dat IT-ers foutloos, snel & slim kunnen ontwikkelen. Honderden ontwikkelteams zijn al succesvol geholpen. Ben jij de volgende?

Neem vrijblijvend contact op

Wij geloven in samenwerking, want samen met onze opdrachtgevers bereiken we meer. Daarom geven we niet alleen advies, maar ook ondersteuning en coaching aan ontwikkelteams en IT-managers. En waar nodig programmeren we zelf mee. Zo combineren we interne branchekennis met een externe frisse blik.

Ontwikkelprocessen op orde

ICT gaat vaak over tools en technieken. Volgens ons te vaak. Natuurlijk, de systemen moeten op orde zijn, maar ontwikkelprocessen blijken vaak niet optimaal, waardoor de inzet van ontwikkelteams onderbenut blijft en waardoor de ontwikkelsnelheden en eindresultaten tegenvallen. 

Wij denken daarom niet alleen mee over de benodigde tools, maar we adviseren ook aangaande het ontwikkelproces en we coachen IT-ers, zodat zij snel en slim kunnen ontwikkelen. Grote en kleine ontwikkelteams kunnen we op deze wijze ondersteunen. Waar nodig programmeren we zelf mee, maar nog liever stellen we onze opdrachtgevers in staat om zelf snel en foutloos te ontwikkelen en releasen.

Development made easy

Afhankelijk van het project, de kennis en ervaring van het ontwikkelteam en de gewenste output doen we een voorstel voor advies en coaching. Om de gewenste resultaten te behalen kijken we niet alleen wat het team nodig heeft, maar we werpen ook een kritische blik op de ontwikkelmethodiek. Kan het ontwerpen, testen en releasen wellicht efficiënter?

Vervolgens nemen we developers mee in onze werkwijze. Soms on-the-job, soms door middel van kennissessies, blogs, maar het altijd met als resultaat dat development gemakkelijker en meer foutloos zal verlopen.

Kun jij ondersteuning gebruiken?

Wij horen graag met welke issues jij te maken hebt en we helpen graag om deze hobbels te slechten. Benieuwd naar ons advies en de coachingsmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!