Optimaliseer release management met de OTAP Scan

Optimaliseer release management met de OTAP Scan

OTAP Scan

Hoe wordt software binnen uw organisatie gereleased? Is de release procedure eigenlijk wel op orde? En past een scriptje met rsync of uploaden via FTP  eigenlijk nog wel bij uw organisatie? Misschien wordt het eens tijd voor een professionele release-omgeving. Seleno is gespecialiseerd in software-ontwikkelprocessen en -platformen en is als geen ander in staat om uw ontwikkelprocessen te verbeteren en een passende OTAP straat in te richten. Zo kunt u sneller, meer foutloos en professioneler kunt ontwikkelen. Benieuwd naar onze aanpak? Vraag een OTAP scan aan!

Breng uw release procedure naar het volgende level!

We kennen het: Een OTAP straat is vaak in de loop der jaren gegroeid en niet altijd (meer) even efficiënt. Of misschien is er het er wel nooit van gekomen, een OTAP-omgeving inrichten. Hoe zorg je dat elke release vlekkeloos verloopt zonder regressie? En hoe integreer je je ontwikkelomgeving met bekende ontwikkelmethoden als SCRUM/Agile of Kanban? Of met developmenttools? Maar bovenal: hoe helpt de OTAP straat ontwikkelaars om snel tot een foutloos eindproduct te komen?

Seleno is specialist in release management en kent bovenstaande uitdagingen op haar duimpje. We hebben een flexibele oplossing op basis van Git, Docker en Kubernetes. Een oplossing die werkt en waar developers en eindklanten blij van worden! De afgelopen jaren hebben we tientallen opdrachtgevers geholpen bij de optimalisatie van releases.

OTAP straat

Ons platform op basis van Git, Docker en Kubernetes sluit naadloos aan bij SCRUM/Agile en Kanban methodieken en integreert met bestaande developmenttools. Een OTAP straat van Seleno maakt het het mogelijk om:

  • Efficiënter en beter samen te werken
  • Regressie te voorkomen
  • Angst om te releasen te laten verdwijnen
  • Hoogwaardig development te realiseren
  • Te werken op verschillende ontwikkelomgevingen
  • Sneller en foutloos te releasen

Ons platform wordt gehost in Nederland, wat de snelheid en veiligheid ten goede komt. Wij coachen management en developers in het gebruik van het platform en putten daarbij uit onze ervaring bij meerdere opdrachtgevers uit diverse branches.

Integrale OTAP scan

Seleno snapt de technische uitdagingen en kent bovengenoemde platforms op haar duimpje, maar een OTAP straat is meer dan techniek alleen. Release management draait ook om mensen en het organiseren van werk. Wij kijken dan ook verder dan de techniek alleen en we coachen en begeleiden zowel developers als management bij het optimaliseren van de OTAP straat en het release management.

Benieuwd naar onze bevindingen? Vraag een OTAP-scan aan!

Benieuwd hoe bovenstaande in uw voordeel kan werken? Vraag een OTAP scan aan en wij lichten uw OTAP omgeving van A tot Z door en komen met praktische tips en aanbevelingen die uw ontwikkelproces naar het volgende niveau helpen. Vraag vandaag nog een scan aan!