Volg ons!

Eursing 2
9411 XC Beilen

0593 – 82 02 08

Release management

Release management

Ons platform maakt ontwikkelen, testen & releasen van software eenvoudiger. Wij zijn de brug tussen development & operations.

Vrijblijvende demo aanvragen

Releasen zonder zorgen, wie wil dat nu niet? Seleno is gespecialiseerd in release management en vormt de schakel tussen development en operations. Ons platform maakt ontwikkelen, testen en releasen van software eenvoudiger voor ontwikkelaar en management. Seleno geeft grip op het ontwikkelproces én het eindproduct.

Woensdag 27 Februari - kennissessie release management

Wil jij alles weten over git branching models, Automated testing, Continuous Integration/Deployments via Docker en Kubernetes? Schrijf je dan in voor onze kennissessie Release Management!

DatumWoensdag 27 Februari
Tijd15:00 - 16:30
LocatieSeleno
Eursing 2, Beilen

Brug tussen development en operations

Bij tientallen opdrachtgevers hebben we het ontwikkelproces weten te optimaliseren door inzet van ons bewezen platform in combinatie met onze unieke kennis en ervaring van release management. Onze OTAP-straat maakt uw organisatie sneller, meer foutloos en professioneler. Niet alleen de ontwikkelde software zal beter worden, ook de samenwerking en professionaliteit binnen het team zal stijgen.

Platform + Coaching = Seleno

Ons platform op basis van Git, Docker en Kubernetes sluit naadloos aan bij SCRUM/Agile en Kanban methodieken en integreert met bestaande developmenttools. Een OTAP-straat van Seleno maakt het het mogelijk om:

  • Efficiënter en beter samen te werken
  • Regressie te voorkomen
  • Angst om te releasen te laten verdwijnen
  • Hoogwaardig development te realiseren
  • Te werken op verschillende ontwikkelomgevingen
  • Sneller en foutloos te releasen

Het Seleno platform wordt gehost in Nederland, wat de snelheid en veiligheid ten goede komt. Wij coachen management en developers in het gebruik van het platform en putten daarbij uit onze ervaring bij meerdere opdrachtgevers uit diverse branches.

Zien is geloven. Vraag een demo aan!

Benieuwd naar ons platform en onze aanpak? Vraag een vrijblijvende demo aan. Wij laten zien hoe ons platform ook voor u kan werken. Boek nog vandaag een demo en zie met eigen ogen hoe het werkt!