Release management

Release management

Ons platform maakt ontwikkelen, testen & releasen van software eenvoudiger. Wij zijn de brug tussen development & operations.

Vrijblijvende demo aanvragen

Hoe groter de organisatie, hoe vaker er een goede methode toegepast wordt voor het complete development proces. Helaas hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat deze methoden in het mkb vaak niet toegepast worden. En dat terwijl elke mkb’er die met IT bezig is, hierbij gebaat is. Daarom heeft Seleno zich gespecialiseerd in release management voor het mkb.

Vrijdag 11 Oktober - kennissessie release management

Wil jij alles weten over git branching models, Automated testing, Continuous Integration/Deployments via Docker en Kubernetes? Schrijf je dan in voor onze kennissessie Release Management!

Datum Vrijdag 11 Oktober
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Seleno
Eursing 2, Beilen

Wat is release management?

Release management is de schakel tussen development en operations. Oftewel: de verbinding tussen dat wat er gebouwd is en de plek waar het uiteindelijk gebruikt moet worden.

Het gaat bij release management om het beheren van de releases van je nieuwe software. Die software wordt vaak op steeds meer plekken in je bedrijf gebruikt en wordt steeds complexer. Ook moeten nieuwe applicaties vaak samenwerken met bestaande applicaties, wat om nog meer aandacht vraagt.

Met release management van Seleno zorg je ervoor dat alle componenten in je applicatielandschap naadloos met elkaar samenwerken en je de waarde van je nieuwe applicatie maximaliseert.

Een overzichtelijk proces

Als mkb’er zit je niet te wachten op een complex proces om je nieuwe software te releasen. Want complex betekent kostbaar, en dat is nu juist niet de bedoeling. Het proces van release management dat Seleno heeft ontwikkeld, is gebaseerd op betaalbare tools en onze 12+ jaar ervaring als software engineers bij verschillende bedrijven.

Release management van Seleno geeft je grip op wat er ontwikkeld wordt en wanneer dat gereleased wordt. Het testen van nieuwe functies wordt ook een stuk eenvoudiger, omdat ze makkelijk gedeeld kunnen worden met de stakeholders. Op die manier komt er veel sneller feedback op het werk, wat de kwaliteit ten goede komt.

Het proces maakt het ook voor ontwikkelaars een stuk prettiger werken. Jouw developers hebben de perfecte tools in handen om software te ontwikkelen, testen en releasen.

Ons release management-proces is ideaal voor een enkele developer of klein team, maar kan ook in grote development-teams toegepast worden.

Ook professioneel releasen?

Met release management van Seleno zorg je ervoor dat nieuwe software getest en op correcte wijze geïntroduceerd wordt in je bedrijf, zonder dat het ten koste gaat van de werkomgeving van je ontwikkelaars. Ons proces bespaart je tijd en geld en verbetert de kwaliteit. We horen graag van je!