Kennissessies

Kennissessies

Kennissessies

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Software Engineering, Container technologie, DevOps en meer waarde toevoegen aan het bedrijf waar je werkt?

Dan zijn de kennis sessies van Seleno een goede manier om samen met andere vakmensen deel te nemen aan een van de interactieve kennis sessies. Het doel van deze kennissessies is om tips en tricks uit te wisselen en elkaar mening en ervaringen delen.

Vrijdag 11 Oktober - Release Management

Wil jij alles weten over git branching models, Automated testing, Continuous Integration/Deployments via Docker en Kubernetes? Schrijf je dan in voor onze kennissessie Release Management!

Datum Vrijdag 11 Oktober
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Seleno
Eursing 2, Beilen

 

Eerdere kennissessies

19 Juni Software Engineering  
14 December Release Management  
28 September (vol!) Release Management  
27 Februari Release Management  

Tarieven

Aan de deelname aan deze kennissessie zijn geen kosten verbonden. Je hebt dus gratis toegang to ruim 12 jaar ervaring in hosting en development wat we graag met je delen!

Parkeren

Bij ons kantoor is een ruime parkeergelegenheid aanwezig en vrij toegankelijk zonder parkeerkosten direct naast het kantoorgebouw. 
Het kantoorgebouw is naast Jan de Rijk (bij de afslag Beilen vanaf de N381) in Beilen op de kruizing van de straten Eursing en Veenoord.
Aan het begin van Veenoord is de parkeerplaats bereikbaar aan delinkerkant. 

Gastsprekers

Heb je zelf een interresant onderwerp dat aansluit bij onze sessies? Wij bieden de mogelijkheid om als gastspreker ook een kennissessie te organiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.