Volg ons!

Eursing 2
9411 XC Beilen

0593 – 82 02 08

Software engineering

Software engineering

Van idee tot eindproduct is het belangrijk goede begeleiding te krijgen in het gehele proces. Benieuwd naar onze aanpak en ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact op

Complexe oplossingen realiseren, dat is onze expertise. Onze software engineers bedenken, bouwen en beheren maatwerkplatforms voor uitlopende branches. We begeleiden het hele proces van idee tot uitvoering. Seleno maakt IT-dromen werkelijkheid!

Future proof software

Software realiseren is zoveel meer dan enkel programmeren. Voor een betrouwbaar eindproduct is het noodzakelijk om ook het proces, de architectuur, de technologie en de organisatie mee te nemen. Deze 360 graden aanpak maakt dat onze oplossingen doen wat ze moeten doen. Nu en in de toekomst!

Het Seleno stappenplan

Van idee tot eindproduct in vijf heldere stappen, dat is altijd ons uitgangspunt. Zo bouwen onze software engineers aan betere software:

  1. Om te beginnen bespreken we het idee. Wat is precies het probleem en wat is de wens?
  2. Daarna stellen we een programma van eisen op. Wat zijn de randvoorwaarden en limieten?
  3. Vervolgens werken we de architectuur uit. Welke systemen en technieken gaan werken?
  4. Dit werken we uit naar een minimum viable (MVP) of proof of concept. Werkt hetgeen we samen hebben bedacht?
  5. Tot slot zorgen we met onze release management oplossing voor een omgeving waarin het product kan worden beheerd, onderhouden en doorontwikkeld. Hoe organiseren we development en releases?

Wij adviseren en coachen zowel developers als het management gedurende het hele traject. Zo komen we samen tot een robuust en betrouwbaar systeem waarop u kunt bouwen!

Wat is uw droom?

Wij horen graag waar u van droomt en helpen deze droom te verwezenlijken. Benieuwd naar onze aanpak en ondersteuning? Neem dan contact met ons op!